Trailere

Rick și Morty Comic-Con 2021 Program dezvăluit alături de Tuca și Bertie

Adult Swim și-a anunțat gama pentru ediția de vară a Comic-Con @ Home. Va include actori, producători și showrunners din cele mai populare spectacole ale lor, Rick și Morty și Tuca și Bertie, precum și invitați speciali pentru două noi serii viitoare care vor avea premiera pe rețea la sfârșitul acestui an. Moderatorii vor include Adam Conover, Tim Heidecker, Brandon Johnson, și Jason DeMarco.

Primul panou începe la 11 dimineața PT / 14:00 ET, cu moderatorii Conover și actori de voce de la Tuca și Bertie. Panelistii includ producatori executivi Lisa Hanawalt și Raphael Bob-Waksberg precum și Nicole Byer, care exprimă Plant Teen 2, The Chill Bird.

Imagine prin Adult Swim

ÎN LEGĂTURĂ: „Rick și Morty” primesc tratamentul complet pentru „Bebelușii Muppet” pentru ziua înșelătorilor din aprilie

Următorul panou, care începe la ora 14:00 PT / 17:00 ET, include Heidecker care moderează panoul pentru noua serie viitoare Eutanasierea adolescenților. Co-creatori Allison Levy și Alissa Nutting va prezenta alături de codirector și co-producător executiv Scott Adsit, împreună cu mai mulți dintre actorii vocali ai spectacolului: Maria Bamford (Trophy Fantasy), Jo Firestone (Eutanasia „Annie” Fantasy), și Bebe Neuwirth (Baba).

Ultimele două panouri – care încep la ora 16:00 PT / 19:00 ET și respectiv 17:00 PT / 20:00, ET – vor fi pentru Rick și Morty și, de asemenea, pentru seria viitoare Blade Runner: Black Lotus. Rick și Morty panoul va conține co-creator / producător executiv Dan Harmon, showrunner Scott Marder, și actori de voce Chris Parnell (Jerry), Sarah Chalke (Beth), Spencer Grammer (Vara), cu Johnson acționând ca moderator. Blade Runner comisia va avea co-directori Shinji Aramaki și Kenji Kamiyama alături de producătorul executiv Joseph Chou cu regizor de voce Wes Gleason și Jessica Henwick, (Elle). DeMarco, care este (printre multe alte lucruri) directorul creativ pentru Adult Swim va fi moderator.

Citeste si  De ce poate zbura baronul Harkonnen?

Panourile Comic-Con @ Home pentru Adult Swim’s vor avea loc pe 23 iulie.

CONTINUAȚI CITIREA: „Blade Runner: Black Lotus” Distribuție din seria anime și personaje dezvăluite de Adult Swim


.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button