Stiri Filme

Assassin’s Creed Valhalla Title Update 1.3.1 Detalii: Ce este nou

Actualizarea este disponibilă pe 7 septembrie.

Ubisoft a distribuit note de patch-uri pentru Assassin’s Creed Valhalla detaliază toate modificările și conținutul care vor apărea odată cu următoarea actualizare a titlului. Title Update 1.3.1 va fi disponibil pe 7 septembrie și va adăuga hărți noi pentru River Raids, noi abilități și multe remedieri de erori. Dimensiunea descărcării va fi de aproximativ 25-35 GB, în funcție de platformă.

Actualizarea va adăuga trei râuri noi în modul de joc River Raids. Noile hărți vă vor face să navigați pe malurile râurilor Erriff, Berbha și Rin. Erriff și Berbha sunt râuri în Irlanda, ceea ce înseamnă că vom ajunge din nou în Irlanda. Recompensele noilor raiduri fluviale includ Armura lui Lugh și 5 arme, iar una dintre ele este o sabie cu o singură mână! Jomsviking și Longship vor primi, de asemenea, o actualizare, permițând jucătorilor să transporte mai multe rații și resurse.

ÎN LEGĂTURĂ: Cum DLC-ul „Siege of Paris” îl readuce pe „Assassin” în „Assassin’s Creed”

Actualizarea titlului va adăuga, de asemenea, o nouă dificultate care va crește ritmul. Noua dificultate se numește Aesir, care este similară cu modul de dificultate Coșmar din cele două precedente Assassin `s Creed jocuri. Dificultatea va provoca cu + 200% mai multe daune și, de asemenea, va reduce vindecarea, chiar și Odin ar avea un al doilea gând înainte de a selecta această dificultate. Pentru a face acest lucru puțin mai ușor, actualizarea va adăuga și trei noi abilități. Actualizarea va aduce câteva tatuaje noi, disponibile gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către Ubisoft Connect și să le revendicați odată ce actualizarea este activă.

Citeste si  Data lansării NieR Reincarnation se apropie, deoarece dezvoltatorii revendică jocul mobil cu o calitate a consolei

Ubisoft are mai multe planuri pentru Assassin’s Creed Valhalla ca și ei recent a distribuit o foaie de parcurs pentru acest an. De asemenea, include Discovery Tour, care va fi disponibil gratuit în această toamnă. Călătoria Eivor nu se va încheia aici, deoarece Ubisoft va susține Assassin’s Creed Valhalla pentru al doilea an. Acesta ar putea fi doar cel mai bun moment pentru a începe saga ta Viking finală. Actualizare titlu 1.3.1 pentru Assassin’s Creed Valhalla va intra în direct pe 7 septembrie, la ora 14:00 CEST, la 8:00 ET, la 5:00 PT și la 22:00 AEST.

CONTINUAȚI CITIREA: DLC-ul lui Assassin’s Creed Valhalla: Siege of Paris adaugă un nou capitol epic aventurii Eivor | Revizuire


.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button